וסטבוליטיס-דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

01/05/2013 | 22:26 | מאת: מישל

שלום, לאור קושי בקיום יחסי מין עם בעלי, אובחנתי בוסטבוליטיס. נאמר לי ע"י רופא מומחה בתחום כי הפתרון היחיד הינו ניתוח. כעת מתחילה פיזיותרפיה מיוחד לזה. האם ישנו טיפול נוסף שאינו ניתוח? שכן ניתוח זה דבר בלתי הפיך ולפעמים יכול לקרות יותר גרוע.

06/05/2013 | 09:57 | מאת: לא רופאה

היי מישל, אמנם איני רופאה. אך היה לי חשוב להגיב... גם אני אובחנתי עם וסטבוליטיס. טופלתי תקופה ארוכה במרפאה לטיפול מיני באיכילוב שכללה מספר אספקטים, ביניהם גם פיזיותרפיה ואחרי זמן ממושך (סביבות שנתיים) התחלתי להרגיש שיפור משמעותי. גם בפניי עמדה אופציית הניתוח. אך כיום אחרי הטיפול אני יכולה לקיים יחסים כמעט ללא כאבים. בהצלחה.

14/05/2013 | 22:11 | מאת: nooni

קיים טיפול תזונתי של דיאטה דלת אוקסלט וזריקות שאני כבר לא ממש זוכרת את מהותן. אני נותחתי לפני 17 שנה ואחרי החלמה לא מאוד ארוכה העניין הסתדר

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר