פוליפ

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/04/2013 | 19:33 | מאת: זקס פטריסיה

באולטרסאונד התגלה פוליפ ברחם לפני תחילת טיפולי פוריות האם יש להסירו וכיצד? תודה

25/04/2013 | 20:16 | מאת: ג

יש לי מענה בשבילך,מניסיון אישי, כאחת שהיה לה פוליפ. ללא ניתוח. הפוליפ יכול להופיע כסימפטום לבעיה במעיים. אצלי המעי הגס היה מודלק כתוצאה מהצטברות של פסולת. לאחר שניקיתי את המעי באמצעות שטיפה עמוקה או לחילופין חוקן ובמקביל עשיתי דיאטת מיצים במשך שלושה ימים שהתבססה על מיץ מסלק אדום, מלפפון,גזר ופטרוזיליה. לאחר שעשיתי זאת וסרבתי לבצע את הניתוח שיש בצידו סיכונים רבים כגון: הדבקויות, קרע בחלל הרחם ועוד. בוצעה היסטרוסקופיה אבחנתית ונתגלה שהפוליפ שהיה ברחמי כתוצאה מלחץ של המעי המודלק על הרירית , כבר לא קיים יותר. אני ניצחתי את הרפואה הקונבנציונלית, לאחר שחיפשתי מידע באינטרנט והגעתי לפורום בחו"ל, שבו הרופאה ייעצה לאישה שאובחנה עם 2 פוליפים לעשות זאת. שווה לנסות!!! בהצלחה :)

01/05/2013 | 14:26 | מאת: ד"ר משה רויבורט

מומלץ לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר