*

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

24/04/2013 | 11:48 | מאת: שיר

היי אני משתמשת בגלולות מרסילון כבר ארבעה חודשים ומקבלת מחזור רגיל והכל בסדר. בחודשיים האחרונים יש לי חשש שאני בהריון עקב בחילות כאבי בטן עצירויות מצבי רוח וכו וכו .האם יש סכוי שאני בהריון?אני דיי פוחדת לעשות בדיקה..

25/04/2013 | 09:21 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הסבירות היא נמוכה. קרוב לוודאי מדובר בתופעות לוואי של נטילת הגלולות. במידה ובכל זאת אינך רגועה - ממליץ לבצע בדיקת בטא-HCG בדם.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר