הריון ופדיקור

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/04/2013 | 23:51 | מאת: ליאת

שלום,אני בהריון ראשון שבוע 23+4 אני במקצועי פדיקוריסטית רפואית,אני מתחילה לעבוד מחר במספרה שבחדר איתי תשב בחורה שעושה בניית ציפורניים עם חומר האקריל ,אני עובדת ליד חלון פתוח ועם מסכה ,האם יש סכנה לעובר אם אני אשב כל היום ואריח את הריח הזה?בנוסף אני עובדת עם לקים אציטון ואלכוהול הכל כמובן ליד החלון ואני עם מסכה הבחורה שיושבת שם אומרת שיש לה שלושה ילדים והיא מעל 15 שנה במקצוע ולא קרה כלום אבל אני לא רוצה לקחת סיכון אשמח לחוות דעת מצד רופא תודה מראש ליאת

22/04/2013 | 15:37 | מאת: ד"ר משה רויבורט

למיטב ידיעתי אין כל סכנה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר