הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/04/2013 | 20:59 | מאת: מישהי

עברתי הזרעה עם זריקות, הכל היה תקין , ביוץ, רירית , זקיקים קבענו יום ההזרעה ומשום מה צוואר הרחם שלי לא היה במקומו לא הבנתי כלום, הבנתי שהרופא הזריק את הזרע לא לרחם ישירות אלא לנרתיק.. יש סיכוי בכלל ? מצב הזרע היה תקין מבחינת הכמות, הבעיה בתנועה המהירה, לא מבינה מה אני אמורה לעשות בדיקות בקשר לצוואר הרחם זאת הזרעה 3 ואפ פעם לא הייתה לי בעיה כזו

13/04/2013 | 18:05 | מאת: ד"ר משה רויבורט

נשמע לי מאוד תמוה העניין של "צואר הרחם לא במקומו". האם ההזרעות הקודמות לא נעשו ע"י אותו הרופא?

13/04/2013 | 18:20 | מאת: מישהי

אותו רופא עשה לי שתי הזרעות, והזרעה ראשונה על ידי רופא אחר. פשוט הרגשתי זוועה כשאמר שיצטרך למשוך את צוואר הרחם לכיוונו בנוסף לזה שיש לי בעיה בכלל עם עניין החדירה דבר שהפך את ההזרעה לסיוט. יש בכלל סיכוי ?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר