שאלה בנוגע לקבלת המחזור לאחר לקיחת איקוקלימן

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/04/2013 | 10:49 | מאת: מעיין

בוקר טוב, אני מנסה להרות כ- 10 חודשים, בחודש שעבר כשאר הייתי אצל הרופא נאמר לי שיש לי שחלות פוליצסטיות (הוא אמר לי את זה כבר בעבר), הגעתי אליו לאחר שהמחזור שלי לא הגיע ועברו כחודשיים וחצי ממחזור אחרון. קיבלתי כדורי פרימולוט נור ואיקוקלימין, ביצעתי בדיקות דם ומעקב זקיקים. במעקב הזקיקים שביצעתי ביום ה- 13 למחזור התוצאות היו: 18,11,11,12,12,14,14 נאמר לי ע"י הרופא המטפל כי אכן היה ביוץ תקין ואני אמורה להמתין למחזור הבא או שלא. הבעיה היא שגם ככה המחזור אצלי לא סדיר, כמה אני אמורה לחכות? מה נחשב זמן סביר ומה נחשב איחור. אשמח לתשובה, תודה רבה ויום נפלא מעיין

13/04/2013 | 18:50 | מאת: ד"ר משה רויבורט

המחזור צפוי להגיע כשבועיים (14 יום) לאחר הביוץ.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר