בדיקת סקר ביוכימי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

10/04/2013 | 10:26 | מאת: אילנה

ביצעתי בדיקת שקיפות עורפית, והרופא אמר שאני צריכה לבצע למחרת את בדיקת הסקר הביוכימי. היום העוקב היה יום חג ולכן רציתי לבצע את הבדיקה יומיים לאחר השקיפות. לצערי בבוקר בו התכוונתי לבצע את הסקר הביוכימי חשתי ברע, בעלי ואני חטפנו הרעלת קיבה והייתי עם אינפוזיה בעקבות התייבשות. התוצאה היא שביצעתי את הסקר הביוכימי ארבעה ימים אחרי בדיקת השקיפות העורפית. תשובות טרם התקבלו. האם זו בעיה? האם יתכן שהבדיקה לא תהיה תקינה בעקבות כך?

13/04/2013 | 19:14 | מאת: אילנה

דילגו על השאלה שלי. אשמח לתשובה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר