שאלה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

06/04/2013 | 06:19 | מאת: מזי

אני בשבוע 21 , מתוך שינה הרגשתי משהו שהולך לי על הרגל התעוררתי וראיתי נדל צהוב ארוך מאוד העפתי אותו במיידי עם היד אך אני לא יודעת אם הוא עקץ אותי או לא אין לי כרגע סימנים ולא כואב לי כלום ,אומנם הוא צהבהב אבל לא נראה ארסי.במידה והוא עקץ אותי האם נשקפת סכנה לעובר ?

07/04/2013 | 15:58 | מאת: מזי

עד עכשיו אני מרגישה בסדר גמור אין לי שום סימנים לא בעור ולא בתחושת הגוף אני באמת מקווה שלא נעקצתי אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם הייתי נעקצת והוא לא ארסי האם קיימת סכנה לעובר

08/04/2013 | 12:33 | מאת: ד"ר משה רויבורט

קרוב לוודאי שלא נעקצת ולא נשקפת כל סכנה לך ולעובר.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר