אני במצוקה עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

05/04/2013 | 16:32 | מאת: אור

אנחנו מנסים כמה חודשים להיכנס להריון קיבלתי זריקות ושני טיפולים לעות את רירית הרחם ,עשיתי הזרעה ויצא שאני בהריון, השאלה שלי ,שלושה ימים לפני ההזרעה הייתי עם גבר שאינו, בעלי ,רבע מאיבר המין שלו היה בתוכי בידיוק שלוש שניות לפני שנכנס היה טיפת זרע עליו וניגבתי אותו,המשכנו במין אוראליוככה הוא גמר. אני מתה מפחד שמה זה נתפה מה הסיכויים אני פוחדת וחושבת על הפלה בבקשה עזרה דחוף אני בשבוע 6 ו4 ימים

08/04/2013 | 12:34 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אין לי כל דרך לענות לך.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר