בלחץ וצריכה עזרה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

05/04/2013 | 10:04 | מאת: מיכל

אנחנו כבר שנה מנסים להיכנס להריון ולאחרונה נשלחתי לעשות בדיקות דם. עשיתי אותם ביום השלישי למחזור ולפי הבנתי התוצאות כלל אינן תקינון ומה שכתוב עליהן הלחיץ אותי עד מאוד. אנא עזרה TSH - 3.78 PROLACTIN - 138 LH - 6.2 FSH - 8.5 ESTRADIOL - 149 PROGESTERONE - 1.4 תודה מראש

08/04/2013 | 12:51 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לא ברור לי מהיכן שאבת את המידע - כי הבדיקות תקינות לגמרי!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר