ציסטה לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

04/04/2013 | 23:00 | מאת: רונית

שלום יום רביעי מקבלת הוסת לאחר טיפול שכשל: עובי רירית 3 ציסטה בגודל 36 (היתה 25 וגדלה במהלך שבועיים) ממה נוצרת הציסטה? האם חובה ליטל גלולות כדי שתעבור או שניתן לחכות מחזור לוסת הבאה והיא בוודאות תיעלם? והאם יש דרך למנוע היווצרת של ציסטות? לא פעם ראשונה שיש לי ולא פעם ראשונה שלא עוברת טיפול בגלל זה

08/04/2013 | 13:01 | מאת: ד"ר משה רויבורט

קרוב לוודאי שמדובר בציסטה שהיא שארית מהטיפול שקיבלת. היא צפויה להיעלם ספונטנית אחרי המחזור הבא. זאת גם הסיבה שאני נוהג להמליץ לעשות הפסקה של חודש בין הטיפולים.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר