מה זה יכול להיות?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

03/04/2013 | 10:42 | מאת: עדי

לפני כשבועיים וחצי בערך החלו לי כמו דימומים בצבע חום כהה. (ללא כאבי בטן) . הלכתי לרופאת נשים שבדקה ואמרה שזה מגיע מהרחם ואולי זה לפני קבלת ווסת. ההפרשות נמשכו כ6 ימים והפסיקו. לאחר כשבוע חזרו אותם הדימומים שוב, והם נמשכים כבר 5 ימים.. מה זה יכול להיות?

08/04/2013 | 13:04 | מאת: ד"ר משה רויבורט

איני יכול לקבוע במה המדובר ללא בדיקה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר