פספסתי גלולה בשבוע השני

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

30/03/2013 | 18:23 | מאת: א

שלום, פספסתי גלולה בשבוע השני לחפיסה - גלולה מספר 11, וקיימתי יחסי מין לא מוגנים היום. היום אני צריכה ליטול את הגלולה ה-19. אני משתמשת בגלולות יסמין. האם יש חשש להריון? האם רצוי לקחת פוסטינור? תודה רבה.

30/03/2013 | 18:33 | מאת: א

כלומר, אני נמצאת כרגע באמצע השבוע השלישי של החפיסה.

08/04/2013 | 12:50 | מאת: ד"ר משה רויבורט

בהמשך החודש את בהחלט אינך מוגנת ולכן מומלץ להשתמש באמצעי מניעה נוסף.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר