תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/03/2013 | 11:29 | מאת: חני

עשיתי בדיקות ביום ה3 למחזור. אלו התוצאות: TSH- mIu/l 2.2 Prolactin- mIU/l 472 LH - Luteinizing Hormone-5.2 IU/l FSH- 7 IU/l Estradiol (E2)-228 pmol/l Progesterone- 1.6 nmol/L Testosterone Total-1.5 nmol/L -קטן מ קיבלתי חוות דעת שזה תקין. ונוספה תוצאה חדשה DHEA-S 1.68 האם תקין? תודה רבה וחג שמח.

28/03/2013 | 09:07 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הפרופיל ההורמונלי תקין. מועדים לשמחה!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר