בדיקת דם מוקדמת להריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/03/2013 | 19:47 | מאת: מירי

שלום רב! אחרי טיפול באסטרופם ואיקקלומין עשיתיבדיקת דם להריון כ7-8 ימים לאחר הביוץ. התוצאה היתה שלילית 0.22 וכעת אני באיחור ועדיין לא הגיע המחזור. האם יתכן שאני בהריון בכ"ז ותוצאה שלילית שבוע אחרי הביוץ היתה כוזבת או שאם יש הריון בדיקת הדם היתה מראה כבר אז עליה בהורמון? תודה!! מתוחה מאד...

28/03/2013 | 09:28 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הבדיקה נעשתה מוקדם מדי.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר