יש הבדל בין צילום רחם להיסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

18/03/2013 | 16:09 | מאת: נונה10

היי, אני בת 43 ללא ילדים. מספר טיפולי ivf והזרעות שעברתי כשלו (היה הריון אחד עד שבוע 9). הביציות נחשבות טובות, אבל כנראה שיש בעיה בהשרשה. הופניתי להיסטרוסקופיה. האם זה ייתן תוצאות כמו בצ דילום רחם? אם לא, האם כדאי לעשות גם צילום רחם?

18/03/2013 | 19:07 | מאת: רונה

אומנם אינני רופאה אבל מנסיוני: יש הבדל בין השניים. נראה שנתנו לך לעשות היסטרוסקופיה בגלל ההפלה שנאלצת לעבור. (לוודא שאין שאריות/פוליפ) לעומת זאת, צילום רחם נועד לבדוק שאין חסימה בחצוצרות. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר