שכחתי גלולה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

17/03/2013 | 17:06 | מאת: רעות

שלום. אני לוקחת גלולות מסוג מינס, בשעה קבועה כל בוקר. הבוקר גיליתי ששכחתי לקחת אתמול. לפי הוראות היצרן ניתן לקחת היום 2 גלולות ביחד ולהשתמש באמצעי מניעה נוסף למשך 7 ימים. אז לקחתי 2 גלולות, וכעת נשארו לי 5 גלולות עד לסיום החפיסה. לפי הוראות היצרן: "אם 7 ימים בהם נדרש שימוש באמצעי מניעה נוסף נמשכים מעבר ליום בו את נוטלת את הטבליה הצהובה האחרונה בחפיסה הנוכחית, יש להתחיל את החפיסה הבאה למחרת נטילת הטבליה הצהובה האחרונה" (ברצף בלי ההפסקה). שאלתי היא האם להתייחס ברצינות להוראות היצרן או שאני יכולה בכל זאת להמשיך רגיל,ועוד 5 ימים לעשות הפסקה של 4 ימים ולחכות למחזור? אני חוששת מכאבי מחזור (שמהם אני עדיין סובלת למרות השימוש בגלולות) ומדימומים מיותרים.

21/03/2013 | 11:46 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ממליץ להישמע להוראות היצרן.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר