דחוף! נטילת איקקלומין

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

12/03/2013 | 16:19 | מאת: מיקה

שלום, היום הוא היום הרביעי בו אני אמורה לקחת 2 כדורי איקקלומין הרופאה אמרה לי לקחת בשעה קבועה ארחי ארוחת בוקר ובערב. היום פספסתי את לקיחת הכדור הראשון(בוקר),השאלה היא אם אפשרי לקחת עכשיו ובעוד שעתיים אקח את השני? מה עדיף לוותר או לקחת? בבקשה לענות רק מי שיודעת ובטוחה. תודה!

14/03/2013 | 16:32 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אפשר גם לקחת את שני הכדורים בו זמנית.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר