שכחתי גלולה:(

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

09/03/2013 | 18:58 | מאת: שכחתי גלולה

אף פעם לא שכחתי גלולה ואני כבר יותר מחצי שנה נוטלת. אתמול בערב שכחתי וקיימתי יחסי מין באותו ערב ללא קונדום, נזכרתי לאחר 15 שעות ונטלתי מייד. בבקשה ד"ר תרגיע אותי ותגיד שהסיכויים להכנס להריון קלושים, בבקשה, אני אכולת סרטים רעים :(.

11/03/2013 | 09:06 | מאת: לימור

גלולה שנשכחה ניתן לקחת עד איחור של 12 שעות (כתוב בעלון הרפואי). את מציינת שאף קיימת יחסחי מין באותו ערב, לדעתי כדי לך לקחת את הגלולה של היום שאחרי (פוסטינור/נורלבו - יעיל עד 72 שעות מרגע קיום מגע מיני לא מוגן). בגלולות פליים שאני לוקחת יש שירות מזכירונט שמתזכר אותי באסמס לנייד כל יום לקחת את הגלולה. תנסי לעשות לך תזיכורת דומה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר