דימום בהשתרשות?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

06/03/2013 | 10:49 | מאת: אריאלה

הי, בת 34 , יש לי בן בן שנה וצי, לפניו היו הריון כימי וגרידה עקב מום, לפני מספר חודשים החלטנו לנסות שוב ושוב היה הריון כימי , לאחריו התחלתי לקבל תמיכת אנדומיטרין ומיקרוםירין וכל הניסיונות לא צלחו כלל( עד התמיכה נקלטתי בכל ניסיון) . החודש החלטנו לוותר על ההרמונים שמשפיעים עלי לרעה להלן הפרטים: דימום וסת אחרי אנדומיטרין התחיל ב13/2 באיחור של שלושה ימים (בטא שלילית) , הדימום נמשך 5 ימים , אחריו חיכינו 7 ימים עד שהתחלנו לנסות שוב ( מרווחים של יומיים בין לבין) . הבוקר הופיע דימום , הקדמה של כשבוע ממועד (בדרכ המחזור שלי סדיר ומדויק) . האם יש מצב שזה דימום השתרשות ?

07/03/2013 | 10:42 | מאת: ד"ר משה רויבורט

למה התחלתם לקיים יחסים רק ביום ה-12? האם לא יתכן שהביוץ התרחש עוד קודם לכן?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר