FSH

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

28/02/2013 | 09:52 | מאת: לינה

שלום רב, בחמישה החודשים האחרונים עברתי (בפעם הראשונה) שני טיפולי MF) IVF/ICSI) כשהשניים הסתיימו בהפלה טביעית בשבוע 8+. 4 שבועות לאחר ההפלה השנייה רמת ה-FSH ביום 3 למחזור הוא 9.5. (חצי שנה קודם לכן היה 7.1 ו שנה לפני 6.3). זהו סימן שאני מזדקנת במהירות (אני בת 39.0) או שיש השפעה מההפלות /זריקות מרובות? להלן התוצאות האחרונות: PROLACTIN = 346 mIU/l LH = 4.6 IU/l FSH= 9.5 IU/l E2= 324 pmol/l PROGESTERONE=1.5 nmol/L TESTERONE= 1.6 nmol/l תודה, לינה

05/03/2013 | 12:53 | מאת: רונה

אומנם אינני רופאה אבל מניסיוני- רמות ה-FSH שלך תקינות לחלוטין. הפלה בסביבות שבוע 8,למרבה הצער,זה דבר שקורה אצל לא מעט בנות,כולל כאלה שלא עברו טיפולים ונכנסו להריון באופן טבעי. האם יש במשפחתך בעיה של קרישיות יתר? אם כן-מומלץ לך לעשות בדיקות ולראות שבדיקות אלה תקינות אצלך. דבר אחרון לסיום,חייבת להוסיף- במהלך הטיפולים שאני עברתי,אחד הרופאים אמר לי שהסיכוי להיכנס להריון תקין לאחר הפלה-גבוה יותר רגיל ואישה שעברה 2 הפלות רצוף ואין לה בעיות מיוחדת-הסיכוי להריון תקין הינו למעלה מ-80%! אינני יודעת אם הנתונים אכן נכונים אך זה נשמע מעודד. שיהיה בהצלחה!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר