צורות לקחת פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

28/02/2013 | 08:00 | מאת: אני

מה ההבדל בין הפרוטוקולים השונים ללקיחת הכדור פרימולוט נור? מה ההבדל בין לקחת 5/7/10 ימים פעמיים או 3 ביום? להבנתי התוצאה היא אותה תוצאה של קבלת מחזור אבל האם אחת מהצורות מומלצת יותר?או באחת הצורות מקבלים מחזור מהר יותר? אני פוליציסטית שלא מקבלת מחזור באופן טבעי ( או מקבלת אך לעיתים רחוקות ) ואמורה לקחת פרימולוט נור לפני סבב שני של איקקלומין (כדי להתחיל את הסבב). פעם רשמו לי כדור פעמיים ביום לחמישה ימים, ופעם (רופא אחר) רשמו כדור פעמיים ביום ל10 ימים...

07/03/2013 | 11:20 | מאת: ד"ר משה רויבורט

2 הגישות מקובלות. נטילה ממושכת יותר מאפשרת את דחיית הווסת למועד מאוחר יותר.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר