מועד מחזור

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

27/02/2013 | 19:33 | מאת: תותי

שלום , יש לי שאלה עקרונית לגבי קביעת מועד תחית המחזור. מזה שנה המחזור שלי נמשך 4 ימים הכתמות חומות ללא דם טרי ואחריו עוד 3-4 ימים של דם טרי. לדוגמא: המחזור שלי מתחיל ב-31.1 שבו היו הפרשות חומות כמות גדולה כמו מחזור ואח"כ ב-4.2 דימום רגיל עוד כ-3-4 ימים. השאלה מאיזה תאירך לחשב את תחילת המחזור? זה ככה כבר כשנה... יש הפרשות חומות כמו מחזור והרבה מהן.... וזה כ-3-4 ימים ואז מגיע דימום של עוד כ-3-4 ימים. ממתי מחשבים? אגב אורך המחזור הוא 23/24 יום. לתשובתך אודה

01/03/2013 | 15:10 | מאת: תותי 2

שלום, אני בת 34 מנסה להיככנס להריון שלישי, 2 הקומים היו רגילים וספונטניים ונקלטו מהר. המחזור שלי אורך בין 23-24 יום. המחזור האחרון היה ב-4.2. מקלוני ביוץ זיהוי ביוץ משום מה רק ב-17.2. הייתי אמורה לקבל מחזור ב-27.2. ב-28.2 היו הכתבות חומות ללא דם טרי ונגמרו. ביצעתי כבר 3 בדיקות ביתיות וכולם שליליות. האם עשיתי אותן מוקדם מדי? באיזה תאריך זה אמור לזהות את ההריון? לתשובתך בדחיפות אודה

02/03/2013 | 15:41 | מאת: ושוב תותי...

גם היום המשך של הפרשות חומות- -אגב רק בניגוב (עמוק), ובדיקת הריון היום שוב שלילית.....

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר