שיליה נמוכה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/02/2013 | 22:27 | מאת: ליבנת

שלום האם שיליה נמוכה יכולה לגרום להפלה? שבוע 16 מידי פעם יש הפרשות ורודות לא באופן קבוע ,אין כאבים ואנחנו נמנעים מיחסי מין

26/02/2013 | 15:56 | מאת: ליבנת

הרופא במוקד אתמול ציין במכתב שחרור: "אורך צואר 60MM שליה מרגינלית קדמית ,מקצה השליה ולכוון דופן אחורי הרמת קרומים 11/22 מ"מ שליה ללא סימני הפרדות" צואר עם ארוזיו ללא דימום פעיל " אציין שהיום בבוקר היו הפרשות יותר חומות מאשר ורודות אך נראות יבשות לא טריות הרופא ציין שנכון לכרגע אין מה לדאוג. האם זה מסוכן?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר