שאלה חוזרת דחופה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

24/02/2013 | 17:28 | מאת: מישהי

שלום, לפני שבוע וחצי כתבתי לך כאן שהייתי במיון עקב הפרשה ורודה אני בשבוע 15+3 כרגע במיון בדקו צוואר רחם מי שפיר ואת העובר הכל היה תקין, באותו יום הייתה הפרשה קצת יותר חומה ניגשתי שוב ואמרו שמבחינתם זה לא דימום ושלחו אותי הביתה,ההפרשה הפסיקה. יום שלישי שעבר הייתי בסקירה מוקדמת בשבוע 14+4 והכל ברוך השם היה תקין ובסדר,עכשיו ניגשתי לשירותים ושוב הייתה ההפרשה הורודה הזאת לא חומה אבל ורדרדה . אציין שאנחנו לא מקיימים יחסים ,ממה זה יכול לנבוע? האם להתחיל להילחץ שמשהו בהריון לא תקין? הרי לא נראה לי הגיוני שזה חוזר והרופאים לא יודעים להגיד לי ממה זה נובע. בתגובתך פעם שעברה אמרת שבמרבית המקרים אין משמעות להפרשה הזאת,אבל עכשיו זה חזר ואני ממש דואגת מה אתה ממליץ? לפני שאני רצה שוב לביקורת.. תודה מראש ובשורות טובות.

24/02/2013 | 20:22 | מאת: מישהי

בגלל שיש לי דלקת כרונית בשן וכנראה אני אצטרך לעבור עקירה או לקחת זינט ואני לא מטפלת בנושא של השיניים זה יכול להוביל להפלה?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר