CMV לפני ההריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

22/02/2013 | 10:51 | מאת: טינה

שלום, האם מומלץ לעשות בדיקת CMV לפני הכניסה להריון ( ואולי בדיקות נוספות)? הרופא שלי אמק שאין צורך... תודה !

22/02/2013 | 13:35 | מאת: סיון

מנסיון שלי תמיד עדיף לעשות,אם אין לך נוגדנים בגוף לCMV וחלילה בהריון תדבקי לראשונה יש סיכון גדול להדבקת העובר הסיכון יכול להיות להיות חרשות,פיגוע במוח העובר ועוד דברים אלוהים ישמור לא עלינו.. אני כותבת מניסיון כי אני ביצעתי הפסקת הריון בחודש שישי (לידה מלאה) בגלל הדבקה ראשונית בCMV איבדתי את הילד אז המלצתי תעשי זה סה"כ בדיקת דם ובמידה ואת מחוסנת אז הכל בסדר ..

22/02/2013 | 15:37 | מאת: סיון

במידה ואת לא מחוסנת לCMV ואת נקלטת להריון תשמרי על הגיינה אם את בקרבת ילדים ומחליפה טיטולים לשטוף ידיים טוב טוב ,אם מישהו לידך חולה להשתדל לא להתקרב יותר מידי ואם זה ילד מנוזל להשתדל לא לנשק אותו אפילו בלחי,הוירוס עובר ברוק מגע מיני ונוזלים . מקווה שעניתי לך לשאלה :) :) אבל חכי לתגובתו של דר' רויברוט הכי טוב :)

07/03/2013 | 10:28 | מאת: ד"ר משה רויבורט

צדקה סיוון בתשובתה - אין חובה לבצע את הבדיקה, אך בכל זאת מרבית הרופאים מפנים את המטופלות שלהם מהסיבות שציינה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר