יחסים ועוד

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/02/2013 | 21:06 | מאת: חנה

שאיבה 10.1 החזרה 13.1 כרגע בשבוע 7 + 4 ימים ~ ולוקחת 2 קרינון ו 2 פרוגינובה כל יום מיום אחרי השאיבה. שאלותיי, 1. עד מתי כדאי לקחת תמיכה? 2. האם מותר לקיים יחסי מין? 3. איך בודקים תאריך משוער מדויק, שבועיים מהשאיבה או מההחזרה? 4. הפרוגינובה והקרינון עוברים את השילייה? מזיקים לעובר?

04/03/2013 | 10:37 | מאת: ד"ר משה רויבורט

נהוג להמשיך עם התמיכה עד שבוע 8. אין מניעה לקיים יחסים. המועד "המתוקן" של הוסת האחרונה הוא שבועיים לפני יום השאיבה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר