מודאג

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

20/02/2013 | 10:56 | מאת: אנונימי

שלום לאחרונה עלתה במוחי שאלה שמדאיגה אותי והייתי שמח לברר אותה עם אנשי מקצוע. השאלה היא כזאת, קודם כל רציתי לדעת לכמה זמן מהרגע שהזרע יוצא לאוויר העולם הוא פעיל ויכול לגרום להריון לדוגמא אם במשחק המקדים שהוא ללא קונדום יוצא מעט זרע או אפילו נוזל שקוף ודביק כמו טיפות אהבה ונוגעים בזה ואז מחדירים אצבעות לאיבר המין הנשי היא יכולה להכנס מזה להריון? אשמח לתשובה בהקדם תודה

20/02/2013 | 13:59 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הסיכוי להתעבר בדרך שאתה מתאר שואף לאפס!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר