דופסטון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

19/02/2013 | 21:25 | מאת: מנסה להרות

שלום, אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר שמונה חודשים וב11/2 התחלתי לקחת כדורי דופסטון פעמים ביום , ב13/2 הייתי באולטרסאונד ונאמר לי שהביוץ אמור להיות ביום יומיים הבאים, אז השאלה שלי היא האם הדופסטון ביטל את הביוץ ההוא? והאם אפשרי להכנס להריון בזמן נטילת הדופסטון? תודה.

20/02/2013 | 08:00 | מאת: ד"ר משה רויבורט

דופסטון אינו מעכב או מונע את הביוץ.

20/02/2013 | 09:59 | מאת: מנסה להרות

תודה על תשובתך המהירה, אז אם הביוץ היה אחרי תחילת הכדורים מתי אקבל מחזור? 14 יום אחרי הביוץ או שכמה ימים אחרי שאסיים את הכדורי דופסטון?

20/02/2013 | 14:00 | מאת: ד"ר משה רויבורט

שבועיים אחרי הביוץ.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר