סיבוכים לאחר גרידה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

17/02/2013 | 17:01 | מאת: מרי

שלום, עברו 4 ימים מביצוע גרידה כתוצאה מ- missed abortion בשבוע 7. מאתמול אני סובלת מהתנפחות של הבטן, התכווצויות לא נעימות אך גם לא כואבות, חום נמוך (37), ללא דימום מסיבי וכמעט ללא דימום כלל מאז הגרידה, כובד באיזור הרחם והרגשה כללית של מחזור. איני רוצה לרוץ "סתם" למיון. כיצד לשפוט את חומרת תופעות הלוואי? איזו "חומרה" או תופעה מחייבת פנייה דחופה למיון? בברכה, מרי.

20/02/2013 | 14:01 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אם התלונות נמשכות ואף מתגברות - ממליץ לגשת לבדיקת רופא נשים מטפל/מוקד/מיון נשים.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר