איחור במחזור אחרי נטילת איקקלומין

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

17/02/2013 | 16:06 | מאת: רוני מ

שלום אני אחרי טיפול ראשון באיקקלומין, כדור ליום במשך 5 ימים. הייתי במעקב זקיקים, היה זקיק 1 בגודל 21 מ"מ + בדיקות דם. בהנחיית הרופאה קיימנו יחסים יום כן ויום לא מאותו היום שנראה הזקיק. היום אני נמצאת ביום ה-31 למחזור ועדיין אין ווסת. בדיקות שתן שליליות. האם יכול להיות שהיה זקיק 21 מ"מ אך לא היה ביוץ?? יש זקיק ואין ביוץ? אשמח למענה :) תודה ויום טוב.

20/02/2013 | 14:03 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ממליץ לבצע בדיקת דם לבטא-HCG + פרוגסטרון, על מנת לוודא שאכן כבר בייצת.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר