הפרשה ורודה בהריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

15/02/2013 | 12:00 | מאת: שאלה דחופה

דר' שלום, שבוע 14+2 היום בבוקר היתה לי הפרשה נוזלית ורודה לא דמית ללא גושים לא סמיכה,היה קיום יחסי מין שלשום. נסעתי למיון נשים בבלינסון בבדיקת US כמות מי שפיר תקין דופק תקין תנועות עובר תקינות הכול מבחינת הרופא בסדר,ביצעו לי ספירת דם +תפקודי קרישה תוצאות תקינות לפני ששחררו אותי הגיע רופא בכיר לבדוק אותי טען שהוא כבר לא רואה הפרשה ביצע שוב US לאחר בדיקה וגינלית הכל היה תקין ואז הוא אמר משפרט מלחיץ "נכון לכרגע הכל תקין יש מקרים רבים בהם ישנה הפרשה כמו שלך ולאחר כמה ימים הדופק מפסיק וישנה הפלה,ויש מקרים שיש דימום כבד וההריון תקין" פשוט שלח אותי הביתה בתחושה לא טובה בפחד שחלילה לקראת הימים הקרובים עלולה להתרחש הפלה. אציין שאני מחכה להריון הזה 4 שנים ,מה דעתך בנושא ? אציין שאני עם פד וכבר אין הפרשות כאלה..תודה מראש ובשורות טובות

15/02/2013 | 17:19 | מאת: שאלה דחופה

שכחתי לציין שאין לי כאבים לא היו לי בכלל כאבים, עכשיו לפני מקלחת היו על התחתונית הפרשה ורודה כמו הצבע הורוד ששוטפים איתו את הזרע לפני הזרעה

17/02/2013 | 09:15 | מאת: ד"ר משה רויבורט

במרבית המקרים אין כל משמעות להפרשה שאת מתארת.

16/02/2013 | 22:08 | מאת: רונה

אומנם אינני רופאה אך חייבת להגיב מניסיון: הפרשות הן דבר שכיח בהריון.אם כבר, הסיכון הוא יותר עד שבוע 11-12, לא השבוע בו את נמצאת. תגובת הרופא היתה במילים מאוד עדינות "לא לעניין" (מעדיפה לא לציין את דעתי האמיתית על רופא "חכם ורגיש" שמתבטא כך!). בהחלט חושבת שאת יכולה להסיר דאגה מליבך ולהיות רגועה. רק בשביל השקט הנפשי-תנסי לנוח קצת ביום-יומיים הקרובים,אם זה מתאפשר. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר