חומר סיכה שאינו קוטל זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

14/02/2013 | 12:05 | מאת: יערה

אני מחפשת חומר סיכה שלא יקטול זרע במהלך טיפולי איקקלומין - האם אפשר להשתמש ב KY JELLY או שהוא בעייתי? האם משהו טבעי מהמטבח יכול להיות טוב ולא לפגוע בזרע - אולי שמן זית או משהו אחר?

14/02/2013 | 21:44 | מאת: חני

יש KY כחול שהוא לא קוטל זרע, לגבי שמן יש שמן אגוזים שפעם קראתי שהוא ממולץ.

17/02/2013 | 09:24 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לא מומלץ להשתמש בתכשירי סיכה שומניים. קיים תכשיר PRE-SEED, שאינו פוגע באיכות הזרע ומומלץ לשימוש.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר