תוצאות AMH

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/02/2013 | 17:47 | מאת: נעה

בת 35, רווקה, מעוניינת להתחיל תהליך של כניסה להריון בחודשים הקרובים, נוטלת גלולות למניעת הריון (סרזט) מזה מספר שנים עקב מחזור לא סדיר ואבחנה (בשנים האחרונות) של שחלות פוליצסטיות. הופניתי ע"י הרופא שלי לבצע בדיקת amh על מנת לקבל אינדיקציה כללית על מצבי. התוצאה : 0.47 מטרידה אותי מאוד. מתוך קריאה בפורומים יש לי הנחה שיש משמעות לנטילת גלולות (הורמונים) על תוצאות הבדיקה ובנוסף ששחלות פוליצסטיות דווקא אמורות לייצר לעיתים תוצאות גבוהות. כמה אני צריכה להיות מודאגת? וכמה אני צריכה להזדרז בתהליך? אני עוד לא במקום רגשי של מחר לקום ולבצע את הצעד הזה אבל זה בהחלט משהו שיקרה עם או בלי בן זוג. תודה

17/02/2013 | 09:33 | מאת: ד"ר משה רויבורט

הפוריות של האישה יורדת עם הגיל ולכן לא מומלץ לדחות את התחלת התהליך של תכנון ההריון.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר