יום מחזור 47- אין ווסת

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

12/02/2013 | 14:18 | מאת: noya

רקע: בת 34.5. שחלות פוליציסטיות (נטיה למשקל עודף, פצעים, מחזור לא סדיר). בנסיון הראשון להכנס לראיון הבחנתי שיש לי ביוץ מאוחר ובעזרת מעקב זקיקים אחד וטיפול אלטרנטיבי נכנסתי להריון בלי בעיה. כעת, אני מנסה שוב להכנס להריון. המחזור לא הפך לסדיר אחרי הלידה. לאחרונה היה מחזור בן 28 יום, האחרון 3 יום והנוכחי- 46 יום ו... ווסת אחרונה- 28.12.12 יחסי מין- 16 יום אחרי. לפי דעתי בייצתי בי"מ 25 (לפי ריבוי הפרשות ובדיקת ביוץ חיובית). לא הספקתי לגשת למעקב זקיקים ולאחר שכביכול בייצתי פשוט חיכיתי למחזור הבא שיבוא. טרם קיבלתי מחזור וביצעתי 3 בדיקות הריון בשבוע שעבר וכולן היו שליליות (אחת הפכהלאחר שעה לחיובית אבל לא התייחסתי). פרט לשדיים כואבים ועייפות נוראית (פועל יוצא של עולל בבית ) אין לי תופעות לוואי של טרום מחזור. הרופא המטפל כרגע בחופש. האם כדאי בכל זאת לבצע בדיקת דם לשלול סופית הריון או שבדיקות שתן מספיקות? האם עלי לקחת כדורים לזרז את המחזור? תודה.

12/02/2013 | 14:19 | מאת: noya

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר