האם יכול להיות שיש בעיה אחרי הריון ראשון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

10/02/2013 | 01:25 | מאת: ביל

שלום לכם אני ואשתי בריאים בדרך כלל התחתנו לפני כ 9 חודשים, אחרי חודשיים אשתי נכנסה להריון, אבל ללא שום סיבה הופסק ההריון בגלל שלא היה דופק לעובר אחרי חודש קיבלה אשתי ווסת ראשון ונאז אנחנו מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה כבר עברו 5 חודשים והלחץ מתחיל לעלות אשתי בת 22 אך לאחרונה היא טוענת שיש לה כאב קטן בבטן והיא חוששת שנגרם לה נזק בתהליך הגרידה ולכן היא לא יכולה להיכנס להריון הווסת שלה סדיר כל 28 ימים בדיוק האם יכול להיות בפרק זמן קצר כזה שנגרם לי בעיה בזרע או שנגרם לה בעיה במערכת הפוריות. או שאין מה להילחץ וזה עניין של זמן? האם קיים מקרים בהם אנשים לא מצליחים להיכנס להריון ספונטני אחרי שכבר היה להם הריון ספונטני לפני חודשים ספורים

13/02/2013 | 07:28 | מאת: בילל

למה אין מענה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר