מתי בטא?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/01/2013 | 09:39 | מאת: הדסי חנה

ב 10.1 - עברתי שאיבה ב 13.1 - עברתי החזרה של 2 עוברים (5 + 9 תאים) בשיטת איקסי. תמיכה 2 פרוגינובה + 2 קרינון ליום 1. באיזה תאריך אפשר לעשות בטא ? 2.במידה ויש הריון האם התמיכה הזאת לא מסכנת את העובר? 3.איך מחשבים ווסת אחרונה (יש לציין שעברתי טיפול ארוך עם גלולות )? תודה לך

28/01/2013 | 09:43 | מאת: ד"ר משה רויבורט

היית אמורה לבצע בדיקת הריון בדם 12 יום לאחר החזרת העוברים. מקווה שהבדיקה היתה חיובית.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר