רירית דקיקה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/01/2013 | 20:54 | מאת: צילה

אחרי 2 הזרעות כושלות היום יום 11 של מחזור - ניסיון 3 זקיק 18 זקיק 16 רירית 3.8 הרופא קבע למחר הזרעה - ביקשתי עוד מעקב והחלטה נוספת מחר האם בכלל יש טעם זאת רירית דקה - דקה מדי... בפעם הקודמת נכשל על רירית של 4.2 פעלתי נכון? האחות אמרה שאני מסכנת את הזקיקים הנוכחיים...

24/01/2013 | 11:57 | מאת: ד"ר משה רויבורט

האם מדובר בטיפול עם איקקלומין או במעקב ביוץ טבעי?

24/01/2013 | 15:37 | מאת: צילה

מדובר במעקב טבעי. היום במעקב הייתה רירית של 4.8 אך הרופאה לא אישרה את ההזרעה. יש משהו לא ברור ברפואה הציבורית כל רופא פועל מאשר ושלל אחרת הרופא של אתמול הזמין להזרעה על 3.8 אליה סירבתי לבוא וזאת של היום לא מאשרת על 4.8 אני יודעת שהכל נמוך אבל איך יודעים למי להקשיב??????? תודה וסליחה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר