הריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/01/2013 | 04:15 | מאת: ענת

שלום, רציתי לשאול על תופעות לוואי של גלולות מיליאן אני מקבלת גלולות מסוג זה 10 חודשים...האם הגלולות משפעיות על הרחם?? מה הסיכוי להיכנס להריון אחרי הפסקת הגלולות??? האם היא יכולה לגרום לכאב בטן תחתונה?? האם היא גורמת לבחילות?? האם אחרי שימוש ממושך של הגלולות זה ישפיע על הריון ופוריות??? אשמח לקבל תשושות על כל השאלות!!!! תודה

24/01/2013 | 11:52 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ראי תשובתי מטה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר