כמה פרוטוקולים ידועים כמועילים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/01/2013 | 03:33 | מאת: מירב

בתגובה ירודה? הקצר תמיד יניב אותו דבר. כמו טבעי. האם מחקרים מנו מס' דרכי טיפול ודנו בסוגיה זו? (להוציא את מגבלת הגיל....). 1) או פשוט לשאוב מה שיש וללכת כמו סומא, עד לתוצאה מיוחלת כלשהי? 2) האם ניתן להזריק גונדרופינים, ללא דיכוי כלל, בגיל מתקדם? או תמיד נותנים דיכוי כלשהו, כי לא מזיק לטיפול או משפיע לרעה

24/01/2013 | 11:51 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ישנה שורה של פרוטוקולים אשר נוסו בנשים עם תגובה שחלתית ירודה - פרוטוקול קצר, אולטרא-קצר, גירוי שחלתי אחרי דיכוי עם גלולות, טיפול עם או ללא מעכבי ביוץ, פרוטוקול טבעי, וכו'.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר