מודאגת מרמות פרוג

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

10/01/2013 | 14:02 | מאת: שלי

היום שבוע 5 להריון. בטא שמכפילה עצמה יפה כל הזמן והיום הגיעה ל 6900 לעומת זאת הפרוג הולך ויורד- מ 60 ל50 והיום 36 קראתי כאן שכתבת שהרמות בדם לא משקפות הרמות ברחם- אבל היריד היא שמדאיגה אותי. אני על המון תמיכה +ריטרד וזה רק הולך ויורד. האם מצביע על אי תקינות הריון?

14/01/2013 | 09:21 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לעניות דעתי זה לא מצביע בהכרח על אי תקינות ההריון. על מנת לוודא האם ההריון תקין ממליץ לבצע בדיקת אולטראסאונד.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר