הצילו...מה קורה לי בגוף?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

07/01/2013 | 15:40 | מאת: מאיה

דוקטור שלום רב, בתאריך 18/12/84 החזרו לי שלושה עוברים מוקפאים על בסיס מחזור טיבעי הם הוחזרו יומיים אחרי הביוץ. ב 30/12 עשיתי בדיקת בטא שיצאה 13,הרופא המטפל ביקש שנעקוב כל יומיים. אז יצא בטא 37 באותו יום התחיל גם דימום, יומיים לאחר מכן הבטא עלתה ל 69 ואתמול יצא לי בטא 133, הרופא אמר שזה לא כל כך תקין כי הבטא אמור להיות אלפים ושאבוא לבדיקת אולטרסאונד ביום חמישי הקרוב לראות אם יש דופק. אני נורא מודאגת מערכי הבטא הנמוכים יכול להיות לפי נסיונכם הרב שההריון כן יהיה תקין? האם יכול להיות בבטא נמוכה כל כך שק הריון ודופק? למה הדימום לא מפסיק?אשמח אם מישהו יענה לי

07/01/2013 | 16:13 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לעניות דעתי עוד מוקדם לומר נואש. לעת עתה קצב עליית הבטא תקין. מחזיק לך אצבעות!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר