תוצאות בדיקות הורמונליות במחזור..

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

07/01/2013 | 08:42 | מאת: מאיה

שלום,רופאת הנשים שלחה אותי לבדיקת דם הורמונלית כאשר היני במחזור קיבלתי את התוצאות אשמח לקבל חוות דעת נוספת שלך רופאת הנשים שלי אמרה שלפי התוצאות אני לא מבייצת האם זה נכון ? ומה אתה ממליץ לי לעשות .? estrdiol(e2)-138 shbg-76.2 free androgen index-לא ניתן לחישוב tsh-2.34 Lh-5.40 fsh-10.90 prolactin-171.8 progesterone-1.7 testosterone-total:0.9 androstenedione-3.40 dhea sulphate-2.99 תודה.

07/01/2013 | 16:11 | מאת: ד"ר משה רויבורט

לא ניתן לקבוע רק על סמך הבדיקות הללו האם את מבייצת. ממליץ לבדוק רמת אסטרדיול ופרוגסטרון ביום ה-21 למחזור.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר