האם עדין קיים סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

03/01/2013 | 09:35 | מאת: לידיה

שלום.בתחילת המחזור התחלתי לקחת איקקלומין (פעם ביום) ופרוגינובה(פעמיים ביום) וביום ה-15 עברתי הזרעה לאחר השבחה.היום אני שבוע + יום לאחר הזרעה ועשיתי בדיקות דם: LH: 2.7 פרוגסטרון: 84.9 E2: 899 וביקשתי להוסיף גם בדיקת בטא ויצא שלילי. יכול ליהות שאני כן בהריון לפי בדיקות הורמונים אך היה מוקדם לגלות הריון או שפשוט המספרים אלו של הורמונים הם כל כך גבוהים בגלל התרופות ש לקחתי בתחילת המחזור??? אשמח לתשובה. תודה רבה.

04/01/2013 | 10:29 | מאת: ד"ר משה רויבורט

בדיקת הבטא נעשתה מוקדם מדי. בהחלט יש סיכוי שאת בהריון. ממליץ לחזור על הבדיקה בעוד 3-4 ימים. מחזיק לך אצבעות!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר