בעיות כניסה להריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

24/12/2012 | 18:08 | מאת: ג'ני

שלום, אני בת 34, נשואה + 3 ילדים. הלידה האחרונה הייתה לפני 4 שנים. כל ההריונות היו טבעיים לגמרי (3 ילדים בחמש שנים). הייתי עם התקן תוך רחמי במשך שנה וחצי (גרם לדימומים רבים וכאבים). שנה וחצי היינו עם אמצעים אחרים ובתקופה האחרונה ללא אצמעי הגנה. כבר כמה חודשים שאנחנו מנסים להיכנס להריון ולא מצליחים. מרגישה שאין כמעט ביוץ. החודש עקבתי - 5 ימי מחזור + 7 נקיים + טבילה. עבדתי עם הערכה הביתית ולא היה ביוץ. רק אחרי שבוע (למשך 24 שעות) היו 2 פסים באותו הצבע. יכול להיות שאחרי 3 הריונות תקינים משהו לא בסדר? זה נורמלי? כדאי להתחיל בטיפול? מאד מאד לחוצה והשעון הביולוגי מתחיל לתקתק... תודה!

24/12/2012 | 18:18 | מאת: ג'ני

לא הצליחו להוציא לי את ההתקן בצורה רגילה כי החוט היה עמוק מדי. נשלחתי לקופ"ח שם שלפו אותו תחת אולטרהסאונד (וכאבים חזקים). יש סיכוי שהפעולה הנ"ל גרמה לבעיות בצוואר הרחם והרחם?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר