הפרשות בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/12/2012 | 14:02 | מאת: אונסת

הי דר רויבורט האם הפרשות בתחילת הריון הן שכיחות ? אם בדרך כלל לא היה לי ועכשיו זה התחיל להיות טיפה יותר זה צריך להדאיג ? אני בשבוע 6 ו3 ימים פעם ראשונה שזה הרגיש מעט נוזלי (סליחה מראש על התיאור ) אני צריכה לדאוג שזה אולי בריחה של מי שפיר ? מחר יש לי אולטרסאונד ראשון . תודה מראש

29/12/2012 | 17:33 | מאת: אוסנת

היינו בUS ראינו דופק ברוך השם,שכחתי לשאול את הרופא ,יש לי דלקת כרונית בשן ויצאה לי ג'ולה מתחת לסנטר כתוצאה מהדלקת,האם ניתן לטפל בשיניים בשליש ראשון במוקסיפן או האם ההרדמה המקומית יכולה להזיק לעובר? בנוסף הבנתי שדלקות בשיניים יכולות לגרום להפלה האם זה נכון? תודה מראש ובשורות טובות

02/01/2013 | 17:29 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ההפרשות המוגברות הן תופעה רגילה בהריון. באשר לטיפולי שיניים - אין מניעה לקחת טיפול אנטיביוטי במוקסיפן, אך לא מומלץ בשליש הראשון של ההריון לבצע טיפולים הכרוכים בהרדמה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר