שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

19/12/2012 | 12:52 | מאת: אפרת

כאשר הופרו מעל שלוש ביציות אחרי שאיבה, מדוע מחזירים בדרך כלל שני עוברים ולא שלושה נגיד? האם שלושה עוברים מעלים את הסיכוי להשתרשות של לפחות אחד, או מורידים? מה השיקולים?...

23/12/2012 | 11:02 | מאת: ד"ר משה רויבורט

נוהלי משרד הבריאות מחייבים את הרופאים להחזיר לכל היותר 2 עוברים ב-3 הטיפולים הראשונים, ורק במידה ולא נקלט הריון ניתן לעלות בהדרגה (אצל אישה מעל גיל 35 ניתן לעלות במספר העוברים המוחזרים כבר אחרי 2 טיפולים).

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר