הופניתי למרפאת פריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

16/12/2012 | 13:48 | מאת: מרי

שלום רב. אני בת 23, מנסה להיכנס להריון מזה שנה ושלושה חודשים. בארבעת החודשים האחרונים עשיתי הזרעות והייתי מטופלת באיקקלומין במשך חמשת החודשים האחרונים. הסיבה לכך היא שפעם אחת המחזור שלי לא היה סדיר והתוצאות של הפרופיל ההורמונלי לא היו אופטימליות. החודש הרופאה המטפלת שלי הפנתה אותי למכון פוריות, לטיפול בהזרקות. האם ההפניה למכון פוריות אומרת שבהכרח אצטרך לעשות טיפולי IVF? אם לא, מה יהיה השלב הבא? חשוב לציין שלבעלי אין בעיה בזרע. אוד לך על תשובתך!

19/12/2012 | 15:04 | מאת: ד"ר משה רויבורט

בשלב הבא יהיה קרוב לוודאי טיפולים בזריקות לגרימת ביוץ בשילוב עם הזרעה תוך רחמית. שלב זה קודם לטיפולי IVF.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר