תקינות הריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

15/12/2012 | 18:57 | מאת: אוסנת

דר' שלום,לאחר הפסקה מטיפולי פוריות הריתי באופן ספונטני זאת פעם שניה (שבוע5+3כרגע) הפעם הראשונה לא נמצא קוטב עוברי ועברתי הפלה טבעית בערך בשבוע 7,לפני שנה וחצי הריתי מהפריה 3 אך ההריון הופסק בשבוע 23 עקב הידבקות ראשונית בCMV ,אני יודעת שאין לCMV קשר להפלה של ההריון הספונטני,בשבוע שעבר התייעצתי איתך כאן לגבי הבדיקות שיצאו לי הבטא הייתה 565 פרוג' 48.1 E2 545 כתבת שזה תקין ושאתה ממליץ לחזור על הכפלה לבדוק תקינות רופא הנשים שלי אמר לי שאני לא חייבת לבדוק הכפלה ולהגיע אליו שבוע הבא לאולטרסאונד . לא ביצעתי את בדיקת ההכפלה כי אני מאוד חוששת מה יכול להיות הסיכוי ששוב ההריון יהיה לא תקין ושוב יהיה שק ריק? האם זה שכיח בפעם שניה? בכוונה ציינתי את ההריון שהסתיים בגלל הCMV כי נאמר לי שהגוף שלי יודע לקבל הריון והוירוס הזה לא שייך לכלום. אני מאוד חוששת לעשות שןב בדיקה וכן מחכה לאולטרסואנד האם לחכות או לגשת שוב לבדיקה? אציין כי התאבון שלי גדול ואני מעט עייפה יותר מהרגיל הכי חשוב לי לדעת אם זה שכיח ? תודה מראש על התשובות המהירות שבוע טוב :)

17/12/2012 | 08:55 | מאת: אוסנת

הבטא 9718 פרוגסטרון 60.8 הבנתי שזה תקין אני מקווה שימשיך תקין

19/12/2012 | 10:03 | מאת: ד"ר משה רויבורט

התוצאות מעודדות מאוד. מחזיק לך אצבעות להמשך הריון תקין.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר