דימום בשבוע ה 5 להריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/12/2012 | 22:22 | מאת: מודאגת מאוד

הבת שלי בשבוע ה5 להריון , התחילו לה היום דימומים קלים ( טיפות )מלווים בכאבי מחזור . במוקד עשו לה אולטרסאונד ונראה שק הריון . בעקרון אמרו לה שהכל בסדר ולהמשיך רגיל, הדימום בא והולך לא קבוע . מאוד מלחיץ - ממה יכול להיגרם הדימום ? ומתי זה יכול להיות בעיה ? ובכלל האם יש מה לעשות בשלב הזה של ההריון .

14/12/2012 | 10:46 | מאת: ד"ר משה רויבורט

יתכן דימום גם בתחילתו של הריון תקין. ממליץ לחזור על בדיקת האולטראסאונד כעבור שבוע על מנת לוודא את תקינות ההריון.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר